Rreth Nesh

Historiku i TOP Flex

Fabrika e prodhimit Albasusta shpk ka filluar si aktivitet qe nga viti 1994. Aktiviteti prodhues ka filluar me prodhimin e sustave dhe portativeve dhe me pas ka ardhur duke u rritur nga viti ne vit. Sot eshte nje nder fabrikat e para te prodhimit te dyshekeve ne Shqiperi.Gjate viteve 2000-2007 aktiviteti ka ecur me ritme te kenaqshme duke zgjeruar veprimtarine prodhuese me futjen e linjes se prodhimit te sustave per dysheke gje qe solli  rritjen e shitjeve.Ne procesin e prodhimit jane futur lende te para te reja apo jane futur makineri e pajisje nga me te sofistikuarat dhe te avancuarat.Te gjitha keto sigurisht sollen qe ne vitet 2009 te lindi linja e produkteve te reja TOPFLEX si nje marke e mirenjohur e prodhimit te dyshekeve ne tregjet vendase dhe te huajaPas nje eksperience pothuajse 20 vjecare ne treg Albasusta shpk  mori nje vendim strategjik per tu spostuar ne nje fabrike te re me nje shtrirje  prane autostrades Kavaje- Rrogozhine, km 1.

Pasioni per punen, te gjitha avantazhet e nje pune “artizanale”, perkujdesi per cilesine dhe per paraqitjen kane sjelle spostimin drejt perfeksionit, gje qe vjen nga fuja e teknologjive nga me te avancuarat dhe nga proceset e reja Industriale qe i japin jete nje produkti te nje cilesie te pakrahasueshme, ne gjendje per tu afirmuar dhe per te mbizoteruar kudo ne te gjitha tregjet kombetare dhe nderkombetare.Te gjitha keto kane sjelle rritje te rendimentit te punes, dhe nje rritje te produktivitetit nga 20 dysheke/dite ne 100 dysheke/dite dhe sigurisht aftesimin e metejshem te punetoreve duke bere shnderrimin e produkteve ne  “Produkte Lider” te tregut tone vendas dhe me shtrirje te konsiderueshme  edhe ne vendet e rajonit, te reuropes dhe te lindjes se mesme.

Kush jemi

Misioni ynë kryesor është të kujdesemi për ju duke ju ofruar gjithmonë produkte cilësore dhe innovative. Prioriteti ynë do mbetet gjithmonë kënaqësia juaj
Të qëndrojmë gjithmonë kompania lider në cilësinë e produkteve që prodhojme dhe tregëtojmë, kudo ku ne do të operojmë.

Puna jonë e palodhshme dhe përkushtimi ynë maksimal, për të bërë gjithmonë te pamundurën te mudur, si dhe dëshira pë rte qënë te parët ne mbrojtjen e cilësisë dhe në futjen e të resë, të udhëhequra nga politikat e brëndshme të ndërmarrjes sonë, na kanë garantuar ne një standart tepër të lartë I cili pëlqehet jo vetëm nga tregjet vendase por tërhiqet edhe nga tregjet e jashtme.
Vlerat e larta te besueshmërisë, të stilit dhe të fantazisë qe na karakterizojnë, kanë bërë të mundur që Produktet Topflex te jene te pelqyeshme jo vetem në Shqiperi por edhe ne ambjentet e tregjeve rajonale, europiane dhe ne tregjet e lindjes se mesme.

Çfarë Ofrojmë

Cilesi 100
Shpejtesi 95
Stil 85
Kualitet 95